Projecten

PROJECTEN


Voor onze klanten zijn we op zoek naar goede en direct inzetbare krachten. Ook zijn wij op zoek naar medewerkers voor onze financiële diensten. Ben jj op zoek naar je volgende uitdaging, dan lees hier verder en meld je snel aan!!

FREELANCE PROJECTEN


Freelancers meldt je nu aan!


Zaphex Interim zoekt freelancers die graag aan de slag of verder willen in de financiële en administratieve sector. Wij werken het liefst met kandidaten die beschikken over een gedegen werkervaring op MBO en HBO werk- en denkniveau. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hier het formulier in.


PROFESSIONAL PROJECTEN


Professionals meldt je nu aan!


Zaphex Recruitment zoekt professionals die graag aan de slag of verder willen in de financiële en administratieve sector. Wij werken het liefst met kandidaten die beschikken over een gedege werkervaring op MBO en HBO werk- en denkniveau. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hier het formulier in.

 


SUPPORT PROJECTEN


Professionals en freelancers meldt je nu aan!


Zaphex Support is altijd op zoek naar financieel-, it- en administratieve freelancers en professionals die gespecialiseerd zijn in IT en finance. Tezamen willen wij werken aan een verbeterde kwaliteit en service in deze sectoren. Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hier het formulier in.